Evenimente - Rochii de mireasa Andree Salon


HOME > EVENIMENTE > TOUCH OF GLORY LA BFW 2013

TOUCH OF GLORY LA BFW 2013

Maiestuoasa regina Elizabeth I primeste, peste secole, un omagiu adus prin colectia “Touch of Glory”, semnata de casa Andree Salon.

Noblete, eleganta imperiala, rafinament trait pana la extrem si o gratie pusa în lumina de matase si bijuterii extravagante, constituie atributele unanim acceptate pentru a defini personalitatea unei femei-simbol al carei stil vestimentar inconfundabil a lasat ecouri ce depasesc bariera timpului.

Era elisabethana reprezinta un etern subiect de fascinatie pentru creatorii de frumos care ridica moda la rangul de arta, fiind nu doar o epoca de explorare si expansiune ci insusi apogeul Renasterii engleze. Recunoscuta ca reper estetic al vremii sale, la care se raporteaza si contemporaneitatea, regina Angliei si-a pregatit cu atenyie imaginea pentru consumul marilor case imperiale rivale în epoca. S-a remarcat prin acea “tenue” somptuoas?, de un lux orbitor si totodata iesit din tiparul clasic.

Colectia “Touch of Glory” contureaza tabloul unei perioade istorice unice, construite pe brocart, matase, dantela si perle. Creatiile casei A.S. aduc în lumina detalii vestimentare renascentiste, pe care le reinventeaza. Elemente emblematice ale erei de aur a Regatului sunt reinterpretate în maniera moderna. Viziunea designerului pastreaza acel autentic aer aristocratic care a unicizat imaginea reginei Elizabeth dar lasa o amprenta de originalitate asupra fiecarei creatii în parte.

Trene spectaculoase, broderie manuala, atingerea fina a jaquartului si rafinata dantela Chantilly încheie povestea unei colectii prin care simbolul Angliei paseste peste secole cu gratie divina.

Multumim magazinului Sheba pentru bijuteriile oferite pentru prezentarea colectiei “Touch of Glory”, semnata Andree Salon.© Copyright 2017 Andreea Prod S.R.L.